PREMIERA IN ROMANIA: 9695

9695 lanseaza cardurile de asistenta rutiera valabile 15 zileIncepand din data de 01 iulie 2013, romanii au posibilitatea de a opta pentru carduri de asistenta rutiera cu termen de valabilitate de 15 zile calendaristice. Acest fapt reprezinta o premiera pentru piata companiilor de asistenta rutiera, pusa in practica in Romania de catre Assistance Cars Club . Prin intermediul proaspat lansatului brand 9695 , compania le acorda cumparatorilor de carduri de asistenta rutiera libertatea de a seta data inceperii valabilitatii cardului in functie de preferinte.

Premiera in Romania: 9695 lanseaza cardurile de asistenta rutiera valabile 15 zile
Pentru a marca evenimentul de lansare, 9695 demareaza in perioada 01 iulie -15 august o campanie de inceput de drum, prin care premiaza cumparatorii cardurilor de asistenta rutiera care decid sa le activeze in perioada campaniei. Marele premiu al campaniei consta intr-un city break pentru doua persoane la Milano cu bilete de acces la campionatul de Formula 1 de la Monza. Castigatorul va fi desemnat in direct la radio in data de 16 august 2013. In demersurile sale, 9695 urmareste responsabilizarea conducatorilor auto fata de ei insisi si de ceilalti participanti la trafic, precum si demontarea mitului potrivit caruia serviciile de asistenta rutiera sunt scumpe si se limiteaza doar la tractare si depanare.

Ia astfel fiinta primul brand de asistenta rutiera care pune la dispozitia conducatorilor auto posibilitatea de achizitie a cardurilor cu valabilitate de 15 zile calendaristice, fara a impune o limita de evenimente si fara a conditiona acordarea de servicii de asistenta rutiera conducatorilor auto care nu sunt inscrisi in cluburi automobilistice.

Tot ca o premiera in domeniu, 9695 extinde aria de acoperire geografica a serviciilor acordate dincolo de granitele Uniunii Europene, cuprinzand tarile din intreg teritoriul Europei geografice. Exceptie fac cardurile cu acoperire exclusiv pe teritoriul Romaniei, respectiv cardul Bronze pentru conducatorii auto ce doresc sa devina membri ai clubului 9695 si cardul Standard, pentru conducatorii auto ce doresc activarea selectiva a valabilitatii serviciilor de asistenta rutiera, pentru o perioada determinata de 15 zile calendaristice de la activarea cardului.

Cardul Bronze este cardul de asistenta rutiera cel mai popular printre membrii nostri care prefera siguranta si confortul masinii proprii oriunde in Romania. Iti va placea acest card daca circuli mult in oras si vrei ca lucrurile sa fie simple, sigure si clare.

Cardul Silver este preferatul membrilor dinamici, care calatoresc cu masina atat in Romania cat si in Europa. Iti va placea acest card daca vrei sa uiti de grija limitarilor teritoriale si pui pe primul loc siguranta ta si a celor din jur.

Cardul Gold este cardul de asistenta rutiera creat pentru membrii care inteleg ca siguranta nu trebuie sa excluda confortul si viceversa. Iti va placea acest card daca circuli atat in tara cat si in Europa si vrei intotdeauna tot ce este mai bun pentru tine si cei dragi tie.