Inchiriere autoturism

A conduce o masina impecabila, cu cele mai noi dotari, va poate oferi o nou? perspectiva asupra locurilor prin care treceti. Vestea cea mai buna este ca puteti beneficia oricand de aceasta satisfactie, la tarife avantajoase, fara a cheltui mii sau zeci de mii de euro pentru a detine respectivul autoturism.

Transfer aeroport cu sofer

Indiferent de ora de sosire/plecare a avionului, fie ca este in miezul zilei sau noaptea tarziu cand ti-ar fi greu sa gasesti chiar si un taxi. Dumneavoastra economisiti timp pretios, calatoriti in confort, iar bagajele sunt in siguranta. conducatorul nostru auto va fi la dispozitia dumneavostra si va ajuta cu transportul bagajelor.

Deblocare

In situatia in care cheia de pornire ramane blocata in incinta autovehiculului sau in situatia blocarii sistemul de inchidere a autovehiculului, Auto Club Contact va organiza interventia la fata locului a unei echipe specializate pentru deblocarea autovehiculului. Daca deblocarea autovehicul nu este posibila pe loc el va fi tractat pana in cel mai apropiat atelier la care se poate remedia pe cheltuiala abonatului respectiva problema.

Inlocuire roata pana

Consta in serviciul de inlocuire a pneului in caz de pana. In cazul in care autovehiculul are pneu de rezerva si pana poate fi remediata pe loc, daca autovehiculul nu are roata de rezerva el va fi tractat pana in cel mai apropiat atelier la care se poate remedia pe cheltuiala abonatului respectiva problema.

Car Wash

Tuturor ne face placere sa conducem o masina curata. In ajutorul utilizatorilor pentru care timpul este o resursa pretioasa iar condusul este o pasiune am dezvoltat serviciul Car Wash. Serviciul este disponibil in principal in Bucuresti si localitatile resedinta de judet prin reprezentanti zonali.
Utilizatorul poate solicita serviciul Car Wash si la cerere, prin contactarea cu 24h inainte a call center-ului.