MASINA DE INCHIRIAT vs MASINA PERSONALA

Maşină de închiriat vs maşină personală

De ce aţi lua în considerare prima variantă?Dacă în rândul companiilor conceptul a prins relativ rapid, a venit şi rândul persoanelor care, pe zi ce trece, realizează că a apela la servicii de închiriere este mai comod dar şi mai rentabil decât a achiziţiona şi întreţine propriul autoturism. Acestor avantaje li se mai adaugă şi cel al flexibilităţii.

Imaginaţi-vă că aţi avea posibilitatea de a face câte un "test drive" frecvent, folosind diverse tipuri de autoturisme, în funcţie de nevoile dumneavoastră şi ale celor dragi. Auto Club Contact deţine o bază impresionantă de autovehicule, aflate în cea mai bună stare şi disponibile la preţuri de închiriere convenabile, atât pe termen scurt cât şi pe termenmediu şi lung. Apelând la serviciile noastre, veţi evita dependenţa de transportul public, stresul găsirii celui mai convenabil autoturism (pe care este posibil să nu vi-l mai doriţi după o anumită vreme) sau lunga aşteptare a maşinii personale intrate în service.

A conduce o maşină impecabilă, cu cele mai noi dotări, vă poate oferi o nouă perspectivă asupra locurilor prin care treceţi. Vestea cea mai bună este că puteţi beneficia oricând de această satisfacţie, la tarife avantajoase, fără a cheltui mii sau zeci de mii de euro pentru a deţine respectivul autoturism.

Vacanţele vor deveni mai relaxante, mai ales când ştiţi că porniţi la drum cu o maşină pe care vă puteţi baza, neafectată de uzaj precum cea pe care, poate, o deţineţi de ani buni. Totodată, a închiria un autovehicul pentru excursiile în afara oraşului este o alternativa optimă în cazurile în care doriţi să vă menajaţi autoturismul şi, astfel, să reduceţi costurile (îndeosebi pe termen lung).

În funcţie de preferinţele şi bugetul dumneavoastră, specialiştii Auto Club Contact vă pot ajuta să găsiţi variantă potrivită pentru închiriere pe termen mediu sau lung. Având în vedere că o perioadă mai lungă de închiriere înseamnă tarife mai mici şi că puteţi opta şi pentru închiriere "all inclusive" (asistenţă tehnică, mentenanţă, anvelope de iarnă/vară, autoturism de schimb în caz de accident etc.), opţiunea închirierii unei maşini este, în cele mai multe cazuri, mult mai profitabilă, pe termen mediu şi lung decât a întreţine şi utiliza propriul autoturism.

Există multe argumente pro inchirierii unui auto de la Auto Club Contact , nu numai că accentuam importanţa serviciilor de calitate de care va beneficia clientul nostru, dar avem de asemenea si cele mai mici preţuri de pe piaţa. De fapt, în cazul în care veţi gasi un serviciu de închiriere auto mai ieftin cu condiţii comparabile prin intermediul unei alte compani de inchirieri auto, vom fi capabili sa venim in intâmpinarea dumneavoastra cu o ofertă foarte avantajoasă. Acesta este doar unul din serviciile noastre prin care ne asiguram ca orice client va obţine cele mai multe beneficii din inchiriere masinii cu Auto Club Contact.Un alt avantaj se referă la faptul că, spre deosebire de o maşină cumpărată, care îşi pierde aproximativ jumătate din valoare după primii ani de folosire, maşinile închiriate pe termen lung sunt mai viabile şi implică costuri mult mai scăzute.Serviciile oferite de Auto Club Contact sunt în continuă expansiune si includ acum închirieri auto în multe orase din tară, închirierea de maşini de lux, inchirieri auto de acasa cu şofer şi servicii de transfer aeroport.

Filozofia noastră este, "Mai mult timp, mai puţin stres!"